Příběh k fotografii - maskovaný jelen

29.02.2016 16:58

 

Na jednom velice tajném místě, jehož polohu vám nesmím říct, protože jinak bych vás musel zabít; se nachází základna tajné zvířecí služby. Je to velký komplex ukrývající se podzemí a vede do něj vstup přes vykotlaný pařez. Pro slony a jiná velká zvířata mají v plánu vybudovat výtah, ale to sem nepatří. Tedy, zpět ke službě.

            Jejím zakladatelem byl Sir Zajíc de Ušák z jižních Čech. Sakra. To jsem neměl říkat... Teda, ta základna není v jižních Čechách. Určitě ne. Vůbec. No, a Sir Zajíc de Ušák ji založil v roce 1854. Tehdy to byl prakticky domácí podnik. Nic velkého, něco jako soukromá detektivní kancelář. Ale postupem času se začala firma rozrůstat, zvětšovat prostory a arzenál, nabírat lidi, tedy chci říct zvířata; a zanedlouho se stala státem podporovanou.

            V dnešní době disponuje vymoženostmi jako teplem naváděnými netopýry, obrněnými hrochy, nebo podvodními delfíními torpédy. Arzenál TZS (tajné zvířecí služby) se může rovnat například s hračkami FBI, CIA nebo české policie. No, to poslední tak úplně ne, ale čert to vem.

            TZS má také naprosto dokonale vyvinutý maskovací systém. Zvířata jsou už odjakživa původními obyvateli naší planety, a tak jim nedělá problém působit přirozeně. A když jim to problém dělá, použijí svůj důvtip a vynalézavost, jako například tady agent dvojité J. A ne abyste ho napráskali zločinecké organizaci Myslivci s.r.o!