První věta

24.04.2015 09:50

Kevin nevěděl, co má dělat, seděl sám ve tmě, v tichu… V domě mu totiž nešla elektřina a přítelkyně, se kterou žil, byla v práci. Rozhodl se, že zkusí usnout, to mu však nešlo, venku bylo ještě trošku světlo.

Najednou uslyšel ránu. Šel se podívat, co to bylo. Zjistil, že jeden blesk zničil vrata a ta poté spadla na zem. Šel tedy za sousedem, panem Borůvkou, ten mu však dveře neotvíral. Za dveřmi bylo slyšet jen jemné štěkání. Proto se Kevin vrátil zpět domů a řekl si, že to zkusí za chvíli. Po nějaké době šel zase zazvonit na pana Borůvku. Z jeho domu vytékala krev a štěkot už nebyl slyšet. Kevin zavolal policii.

Když policie dorazila, začala vyšetřovat, co se stalo. Kevina mezitím vyslýchali. Co dělal, v kolik hodin bylo to a tamto. Když přestalo pršet, zapnuli Kevinovi elektřinu. Jeho přítelkyně se vrátila domů a na chodbě objevila nápis: ZA PRÁSKNUTÍ TÉTO VRAŽDY TO PŘÍŠTĚ SCHYTÁŠ TY!!! Kevin ani minutu neváhal a zavolal opět policií. Ta si je oba dva odvezla do speciálního domu s ochrankou. Byli tam jeden den a poté je pustili zase domů.

Kevin znovu uslyšel divný zvuk, tak vstal a šel se podívat, co se děje. Celý upocený vypnul budík. Zjistil, že to byl jen sen. Uklidnil se, jenže ……